Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární francouzský herec a především zpěvák Johnny Hallyday (73), jemuž se přezdívá také francouzský Elvis Presley, ve středu večer prostřednictvím svého účtu na Twitteru vydal prohlášení, v němž oznámil, že se léčí s rakovinou. Konkrétní formu onemocnění neupřesnil, své fanoušky ujistil, že se cítí dobře. Zpěvák, jenž patří se svými více než 80 milióny prodanými nosiči k nejúspěšnějším hudebním umělcům v historii, chtěl svým oznámením s předstihem reagovat na článek v magazínu Closer.

Časopis ve svém novém vydání, vycházejícím ve čtvrtek, informuje, že je zpěvák kvůli rakovině ve velmi znepokojujícím stavu. Hallyday tak raději své příznivce obeznámil se situací předem a mimo jiné napsal: „Před několika měsíci mi skutečně zjistili karcinogenní buňky, kvůli kterým se nyní léčím.“ Ujistil ale zároveň, že je v dobré fyzické kondici.

Zdravotní potíže se zpěvákovi nevyhnuly již v minulosti. V roce 2009 mu lékaři museli odoperovat zhoubný nádor na tlustém střevě, na nějž se naštěstí přišlo v raném stadiu. Zpěvák má za sebou i operaci meziobratlové ploténky, po které nastaly komplikace, kvůli nimž musel být dokonce v nemocnici uveden do umělého spánku.

Reklama

Další články

Načítám