Hlavní obsah
Článek

Anglický herec a muzikant Jim Tavaré, který se objevil mimo jiné v roli hostinského Toma ve filmu Harry Potter a vězeň z Azkabanu, měl v pondělí autonehodu. Po čelním nárazu svého vozu se zotavuje s vážnými zraněními v nemocnici na jednotce intenzivní péče. Čtyřiapadesátiletý držitel ceny BAFTA při srážce utrpěl zlomeninu krku, má propíchnuté plíce, frakturu hrudní kosti, patnáct zlomených žeber, mnohačetné zlomeniny pravé nohy a další poranění.

Herec, jenž se v roce 2008 po svém úspěšném vystupování v reality show Last Comic Standing přestěhoval do Los Angeles, má za sebou už náročnou operaci a dvě krevní transfuze. Fanoušky o incidentu a jeho zdravotním stavu informovala hercova manželka Laura prostřednictvím Facebooku.

Po výčtu poranění je prosí o modlitby a přání, která by jejímu muži v boji o život pomohly. Herec přesto chtěl své příznivce alespoň trochu uklidnit, a tak nechal sdílet svou fotografii z nemocničního lůžka, na níž ukazuje zdvižený palec. Pohled na pomláceného herce napojeného na spoustu hadiček sice moc příznivě nepůsobí, ale je vidět, že jej naštěstí neopouští pozitivní mysl...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám