Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kožené kalhoty se někdy mohou nepěkně vymstít, zvlášť když jsou až příliš těsné... Své o tom ví už i anglická moderátorka a bývalá modelka Lizzie Cundy (46), jejíž kožárny nevydržely a praskly ve švu i mimo něj a ona zůstala s holým zadkem...

To, co by se jiná žena snažila před okolím za všech okolností ututlat, ovšem v jejím podání žádnou módní pohromou není. Maminka dvaadvacetiletého Joshe a patnáctiletého Jamese se totiž může pochlubit skutečně brilantní postavou, a tak se i o takovou nepříjemnost mohla podělit na sociálních sítích. K fotografii, odhalující kus jejího pozadí včetně krajkových kalhotek, připsala: „Vážně skvělý start do nového dne... Nemá někdo jehlu s nití? Ach jo.“ Kde, kdy a za jakých okolností se jí celá situace přihodila, ovšem neupřesnila.

V Británii je Lizzie známou díky moderování na několika televizních a rozhlasových stanicích, objevila se i v pár reality show. V letech 1994 - 2012 byla provdaná za bývalého anglického fotbalistu a sportovního komentátora Jasona Cundyho (47), s nímž má oba výše zmíněné syny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám