Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je tomu téměř rok, co se po čase opět začalo psát o bývalé ruské tenisové hvězdě Jevgeniji Kafelnikovi, tentokrát ovšem v souvislosti s jeho dcerou Alesyou. Ta v touze stát se modelkou nezdravě zhubla a podle jejího otce propadla anorexii. I když to teenagerka razantně odmítala, její fotografie hovořily spíš ve prospěch tvrzení jejího otce. Dnes osmnáctiletá Alesya, která už má zkušenosti i z moskevského týdne módy, si nakonec potíže s váhou připustila, pár kilogramů nabrala a nyní má vysoké cíle. Ráda by zaujala i společnost Victoria’s Secret a rozšířila řady jejích andílků...

Mezitím se Alesya, kterou sleduje na Instagramu přes 320 tisíc především mladých dívek, stala v Rusku celkem vyhledávanou modelkou. Někteří ji dokonce nazývají novou Kate Moss. Loni v listopadu ovšem přiznala, že byla ještě před několika měsíci tak hubená, že jí začaly vypadávat vlasy a zastavila se jí menstruace, anorexii ale dál odmítala.

Nechme se tedy překvapit, zda se dceři tenisty, který byl v roce 1999 i světovou jedničkou žebříčku ATP, její sen vyplní. Nikdo jí nemůže upřít, že na mnohých fotografiích se skutečně nápadně podobá zkušeným andílkům této značky, Švédce Else Hosk či Brazilce Adrianě Limě.

Reklama

Další články

Načítám