Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osmatřicetiletý americký zpěvák, textař, spisovatel a herec Tyrese Gibson už není k mání. Ženáčem se stal už v polovině února na svátek všech zamilovaných, jen se mu skoro měsíc dařilo velký den před médii tajit. Nyní konečně kápl božskou, a to na svém Instagramu, kde sdílel společnou fotografii s jeho překrásnou novomanželkou. S pravdou ven šel poté, co se jeho velkého dne přeci jen dopátral server TMZ...

Pohledný Gibson ke svatební fotografii připsal: „#Gibsonovi #MůjNovýTlukotSrdce #OnaJePaní“. Zároveň přidal oznámení, na němž je napsáno, že ke sňatku došlo 14. února.

TMZ o jeho nové manželce zjistil, že se jmenuje Samantha Lee, pochází z New Jersey a má akademický titul ze sociálních studií na univerzitě v Georgii. Server tak hovoří o tom, že Tyrese našel svou Amal s odkazem na vysoce vzdělanou manželku George Clooneyho. Gibson následně totožnost své milé na Instagramu potvrdil.

O herci známém ze série Rychle a zběsile či Transformers, který byl zároveň nominovaný na cenu Grammy, se mluví jako o možném budoucím představiteli agenta 007, a to i přesto, že nepochází ze Spojeného království, ale je rodilý Američan. S předchozí manželkou Normou má devítiletou dceru Shaylu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám