Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve světě sice plus size modeling slaví úspěch, ale na přehlídkových molech jsou ženské tvary stále spíš výjimečnou záležitostí. Zvlášť během takových událostí, jako jsou týdny módy. Důkazem toho byla i úterní přehlídka ‚ready to wear‘ kolekce značky Saint-Laurent na nastávající podzim a zimu.

Po mole se totiž proháněly dívky extrémně útlé, a to od roku 2015 mají v Paříži před přehlídkami modelky dokazovat potvrzením od lékaře, že jsou zdravé... Tentokrát některé z nich vypadaly doslova jako ramínka na šaty. A z těch občas nějaké to oblečení rádo sklouzne...

Přesně to se přihodilo i jedné z modelek, a to přímo před zraky stovek diváků a fotografů. Vše se událo velice rychle, spadlé ramínko sice odhalilo celé ňadro, ale dívce se přesto podařilo udržet dekorum, ramínko nenápadně vrátit na své místo a bez jakéhokoli zaváhání dokráčet až do zákulisí přehlídky. Mladou modelku ale mohl uklidnit fakt, že nebyla zdaleka jediná.

Některé ze svršků z nové kolekce zmiňované značky byly totiž tak odvážné, že už samy o sobě odhalovaly hrudníky podobně (ne)obdařených modelek...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám