Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Týden módy se z Milána přesunul do Paříže, a tak právě tam byste momentálně našli největší koncentraci návrhářů a především modelek. Ve znamení hesla ‚po práci legraci‘ vyrazily ty nejznámější tváře současného modelingu do víru velkoměsta. A co si zlobivé holky Kendall Jenner (28), Bella (27) a Gigi Hadid (28), Hailey Baldwin (20), Joan Smalls (28) a Lily Donaldson (30) vybraly?

Noční kluby, věčné okukování od barových povalečů a fanoušci, žadonící o společné selfie, zřejmě tyhle krásky už nebaví. Poté, co se některé z nich ten den blýskly například na módní show značky H&M, přišel čas na pořádnou pánskou zábavu!

Striptérky z jednoho pařížského podniku asi nevěřily vlastním očím, když se před nimi nezjevila skupina přidrzlých navátých chlapů, ale nejznámější modelingové ikony posledních let. Známá partička se pochopitelně na místě zvěčnila a soudě podle fotek na jejich Instagramu si dokonale vystačila i bez mužského elementu...

Reklama

Další články

Načítám