Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podle tělesné konstituce by možná do této 165 centimentrů vysoké a 49 kilogramů vážící blondýnky nikdo neřekl, že se v ringu bije jako lev. Barbie Blank známá pod uměleckým jménem Kelly Kelly je totiž profesionální wrestlerka. V současnosti už se ale věnuje spíš trénování. Středeční den ovšem strávila s manželem úplně jinde - na pláži v Miami, kde byla v titěrných bikinách nepřehlédnutelná...

Sexy Američanka je od loňského roku provdaná za bývalého hokejistu NHL Sheldona Souraye (40), který během aktivní kariéry zářil třináct let v dresech týmů New Jersey Devils, Montreal Canadiens, Edmonton Oilers, Dallas Stars a Anaheim Ducks. Drobná plavovláska, která se v roce 2006 stala nejmladší divou v historii WWE a roku 2011 držela čtyři měsíce dokonce titul šampiónky WWE Divas, vypadá vedle urostlého 193 centimetrů vysokého manžela jako drobeček.

Ještě před Sourayem byl ovšem jejím partnerem dvoumetrový wrestler Andrew Martin, a to po dobu dvou a půl let až do jeho tragické smrti v březnu 2009. Martin zemřel na předávkování narkotickým lékem proti bolesti v pouhých 33 letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám