Hlavní obsah
Článek

Americký herec Mahershala Ali v neděli převzal z rukou Alicie Vikander Oscara za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli za Moonlight, jenž se zároveň po dramatu při vyhlašování stal i filmem roku. Společně s některými dalšími herci z vítězného snímku se třiačtyřicetiletý vazoun stal tváří značky Calvin Klein. A není divu, že konkrétně jeho si značka vybrala pro propagaci spodního prádla...

Ten, kdo zatím ještě Moonlight neměl příležitost vidět, by byl asi hodně překvapený, co Ali na slavnostním udílení pod oblekem italského módního domu Ermenegildo Zegna ukrýval... Tělo samý sval mu musí závidět i o polovinu mladší kolegové. Díky nové kampani se tak herec zřejmě stane idolem žen. Prádlo této značky totiž ještě loni propagoval Justin Bieber.

Sexy čtyřicátník zvítězil po své vůbec první nominaci a zároveň se stal prvním muslimským hercem, který získal Cenu Akademie v hlavní kategorii. Po neproměněné nominaci na Zlatý glóbus a cenu BAFTA se tak jednalo o nejlepší možnou satisfakci. Z dřívějších rolí si jej můžete pamatovat z dramatu Podivuhodný případ Benjamina Buttona a ze současnosti především díky seriálu Domek z karet.

Reklama

Další články

Načítám