Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Špatně odhadnutá průsvitnost materiálu stojí za řadou módních trapasů, a to zdaleka nejen u celebrit. Jeden takový se podařil herečce Umě Thurman (53). Ta jaksi neodhadla, že ke svetru by to chtělo spíš legíny než punčochy, které se běžně nosí jen pod sukni...

Faux pas se herečce přihodilo v úterý při odletu z letiště v Paříži, kam dorazila i se svou čtyřletou dcerou Lunou. Možná i to, že dcerku nesla v náručí, způsobilo, že se jí svetr vysunul ještě o něco výš, než očekávala. Herečka tak zřejmě ani netušila, že fotografům právě ukazuje mnohem víc, než zamýšlela. Podobné představení dozajista v plánu neměla, bílé kalhotky jsou toho důkazem.

Ze soukromí herečky, proslulé z Tarantinových trháků Pulp Fiction či Kill Bill, se toho poslední dobou na veřejnost moc nedostává. Po krachu jejího vztahu s francouzským finančníkem Arpadem Bussonem, jenž je zároveň otcem malé Luny, si herečka intimní stránku svého života střeží.

Neblahé zkušenosti s přetřásáním rozchodů ji potkaly i při rozvodu s hereckými kolegy Garym Oldmanem a Ethanem Hawkem, otcem její osmnáctileté dcery Mayi a patnáctiletého syna Levona. Bohužel ani románek s režisérem Quentinem Tarantinem, pro nějž byla Thurman po celé roky múzou, nevyšel. Vydrželo jim to jen osm měsíců. Možná i proto je herečka od roku 2015 raději oficiálně single.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám