Hlavní obsah
Článek

Mezi českými i zahraničními celebritami už nějaký ten čas panuje pořádný babyboom a slavné maminky se předhánějí v co nejroztomilejších fotografiích svých ratolestí na sociálních sítích. Podívejte se s námi na pár nejaktuálnějších záběrů chlapečků, kteří se narodili do slavných rodin. Přiřadili byste správně tyto kloučky k jejich maminkám Candice Swanepoel (35), Kim Kardashian (43), Pink (44) a Isle Fisher (41)?

Nejčerstvější maminkou z uvedené čtveřice je Pink, která pětileté dceři Willow obstarala bratříčka Jamesona Moona Harta teprve před dvěma měsíci. Zpěvačka tak kromě záběrů miminka v nejrůznějších oblečcích s vtipnými nápisy sdílí i další roztomilé momentky, kdy si Willow svou ‚živoucí panenku‘ láskyplně chová.

Jednu z nejkrásnějších maminek vůbec má dozajista malý Anacã. Začátkem loňského října narozený chlapeček má rovnou oba rodiče z modelingové branže. Zatímco jeho tatínkem je brazilský model Hermann Nicoli (34), maminkou je ještě mnohem slavnější jihoafrická kráska Candice Swanepoel.

V prosinci 2015 se rozrostla rodinka i Kim Kardashian a Kanyemu Westovi, a to o syna Sainta, jenž má rovněž starší sestřičku - tříletou North.

A komu patří ten roztomilý po ulici kráčející chlapeček? Jde o syna herečky Isly Fisher a jejího manžela Sashy Barona Cohena (45), proslulého filmového Borata či Diktátora. Brzy dvouletý klučík jménem Montgomery Moses Brian Baron Cohen má starší sestry rovnou dvě - devítiletou Olive a šestiletou Elulu Lottie Miriam.

Který z chlapečků se podle vás pomamil nejvíc?
Jameson Moon Hart
10,1 %
Anacã Nicoli
11,1 %
Saint West
15,1 %
Montgomery Moses Brian Baron Cohen
63,7 %
Celkem hlasovalo 5064 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám