Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když se 89. ročník udílení Oscarů zapíše do historie šokujícím závěrem v podobě chybně vyhlášeného vítěze v kategorii film roku, našel se někdo, koho nechalo neočekávané dění naprosto chladným. Inkriminovaný moment totiž s největší pravděpodobností prospal.

Podle zahraničních médií kamery zachytily v neděli večer v publiku hned dvakrát modelku Chrissy Teigen (31), kterak v průběhu nejsledovanějšího filmového večera roku spí. To, co by u jiného bylo zřejmě vnímáno jako nedůstojný projev znudění a ignorace, ovšem Chrissy jako znavené mamince ani ne roční dcerky Luny prošlo zřejmě i u herecké elity s pochopením a smířlivým úsměvem na rtech.

Pospávající manželku zpěváka Johna Legenda zvěčnily kamery poprvé v momentě, kdy se po vyhlášení Caseyho Afflecka jako nejlepšího herce za snímek Místo u moře zaměřily na herce Matta Damona jako na producenta filmu. Podruhé pak Chrissy padla hlava na manželovo rameno během záběru na Meryl Streep, jež byla na Oscara nominovaná již podvacáté, což ji v tomto směru staví do pozice absolutní rekordmanky. Jeden z mála momentů, který modelka neproklimbala, bylo alespoň vystoupení jejího muže. Neměla totiž na čí rameno složit hlavu...

Související témata:
Spaní

Reklama

Další články

Načítám