Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Narodit se do slavné rodiny a podědit dobré geny obvykle po krásných maminkách je dnes v modelingu polovina úspěchu. Dcery celebrit mívají dveře otevřené a cestičku k modelingovému Olympu pěkně vyšlapanou, jelikož už jejich jména jsou pro značky skvělou reklamou. Jenže ne všem se podaří naplnit přísná kritéria výšky a především tělesných proporcí. Ovšem ani to dnes s rostoucí popularitou plus-size modelingu není problém!

Slavné dcery, které se tak nějak nevešly do parametrů klasického modelingu, nyní bodují právě v kategorii, která bývala označována také jako nadměrná či XXL, od toho se ovšem poslední dobou ustupuje, jelikož ji někteří považují za dehonestující. Představme si tak rovnou čtyři krásky, kterým se v této branži podařilo prorazit...

Nejzkušenější a nejstarší z nich je dnes už osmatřicetiletá Mia Tyler, dcera frontmana skupiny Aerosmith Stevena Tylera. Mia byla odjakživa na své křivky hrdá a je zároveň mluvčí kampaně za zdravé sebevědomí.

Půvabnou tvář a sošné tělo v modelingu zužitkovala i dcera herce Andyho Garcii a filmové producentky Marivi Lorido Garcii - smyslná brunetka Alessandra.

Přehlídková mola brázdí také čtyřiadvacetiletá Hayley Hasselhoff, dcera bývalého hereckého manželského páru Davida Hasselhoffa a Pamely Bach nebo stejně stará Atlanta de Cadenet. Ta je pro změnu potomkem spoluzakladatele a kytaristy skupiny Duran Duran Johna Taylora a herečky Amandy de Cadenet.

Reklama

Další články

Načítám