Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před pár lety tihle dva mladí lidé z Clinton Township v Michiganu dohromady vážili kolem 320 kilogramů... I když se Lisa Berg s Johnathonem VanBuskirkem moc milovali i jako tlouštíci, ze své váhy byli ale oba nešťastní, a tak po počáteční Johnathonově snaze zhubnout nakonec vymysleli společný plán, jak se přebytečných tukových zásob zbavit. O tom, že se dílo zdařilo, není pochyb, jen ta přebytečná kůže je následně dost potrápila. Mrkněte do fotogalerie na to, jak jim to dnes sekne!

Když se Lisa s Johnathonem seznámili, ona vážila bezmála 130 kilo a on téměř dva metráky. Se shazováním nejdřív začal Johnathon, který během šesti měsíců zredukoval váhu o 33 kilo. To jeho partnerku inspirovalo a rozhodla se vyrazit do boje také. Dvojice se v prosinci 2013 sestěhovala a od té doby Lisa shodila půl metráku a její partner ještě jednou tolik. Vše se jim navíc povedlo vlastními silami a odhodláním, tedy bez bandáže žaludku.

Bez redukce už se ovšem neobešla finální fáze jejich dlouhé cesty, kdy jim v její cílové rovince bránilo v radosti obrovské množství plandající kůže. Ta jim byla nakonec chirurgicky odstraněna. Jako vzpomínka na tlusté časy už tak tomuto sympatickému páru zbylo jen několik jizev...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám