Hlavní obsah
Článek

Slavný manželský pár Justin Timberlake (36) a Jessica Biel (34) se v dubnu 2015 stali poprvé rodiči, když se jim narodil syn. Pojmenovali ho poměrně netradičně Silas Randall. Jak je vidět, z chlapce začal růst na pohled andílek s kudrnatými vlásky, ale jinak s ním šijí všichni čerti...

Silas očividně nebyl zrovna nadšený z programu, který si pro něj maminka v pondělí odpoledne přichystala. Na pořadu dne byly totiž nákupy. Přestože Jessica synka vzala i do obchodu s dětským zbožím Right Start, kde je jistě k dostání spousta hraček, chlapec byl pěkně nevrlý, vzdoroval a mamince se snažil dostat z náručí. Herečka ovšem zachovala zcela kamennou tvář a nehodlala synově vztekání ustoupit. Zřejmě je už na podobné scény zvyklá.

Zda má s kloučkem, který už brzy oslaví druhé narozeniny, takovou trpělivost i tatínek Justin, ví zřejmě jen pár zasvěcených včetně dvou chův, které se u dítěte střídají. Ještě po narození Silase se přitom hovořilo o tom, že si Jessica s Justinem na hlídání najali dva gaye.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám