Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svět wrestlingu opustila další velká hvězda. V pátek v nemocnici podlehla zdravotním komplikacím po srdečním selhání Nicole Bass, a to v pouhých 52 letech. Informaci potvrdila její kamarádka Kristen Marrone i moderátor a producent Howard Stern, v jehož televizní show Bass dlouhá léta účinkovala. Před necelým rokem přitom zemřela další ženská wrestlingová legenda Joan Marie Laurie, známá pod přezdívkou Chyna (†45).

Urostlá 189 centimetrů vysoká zápasnice byla údajně minulý víkend kvůli zdravotním potížím převezena do nemocnice v New Yorku, kde následně prodělala infarkt a měla být napojena na přístroje. Podle dostupných informací žena nakonec zemřela v pátek ve 20:40 hodin.

„Před pár dny se Nicole zdravotně hodně přitížilo. Byla převezena do nemocnice, kde lékaři dělali všechno proto, aby jí pomohli. Seděla jsem u ní v pokoji 24 hodin denně, abych se ujistila, že jí bude dopřána ta nejlepší možná péče. Dnes jsem se dozvěděla, že už jí není jak pomoci,“ napsala na svůj Facebook Marrone. Stern, v jehož pořadu Howard Stern show Bass často účinkovala, na svůj Twitter napsal: „Nikdo už nebude jako Nicole Bass. Odpočívej v pokoji.“

Reklama

Další články

Načítám