Hlavní obsah
Článek

Když se minulý týden objevily zvěsti o tom, že má mít Brad Pitt (60) za svou manželku Angelinu Jolie (48) již náhradu, a to neméně slavnou, ještě se nevědělo, že je na tom možná Jolie úplně stejně. A v jejím případě dokonce padlo jméno. Roli důvěrného utěšitele během ostrých rozvodových tahanic s Pittem prý velmi ochotně sehrává Johnny Depp (60).

Pokud jsou informace v mnoha zahraničních médiích pravdivé a Jolie se s Deppem sbližuje nejen po přátelské linii, byla by to pro Pitta další studená sprcha. O hvězdě Pirátů z Karibiku se totiž jako o jeho sokovi v lásce hovořilo už v roce 2012, kdy si byla Deppova expartnerka Vanessa Paradis naprosto jistá, že spolu Johnny a Angelina spali v roce 2010 během natáčení filmu Cizinec. Právě to mělo být i příčinou jejich rozchodu.

Hlavní aktéři ani Pitt se k aféře nijak nevyjadřovali a vše se nakonec ututlalo. Jolie se vrátila k manželovi a dětem a Depp se po uši zamiloval do o 23 let mladší herečky Amber Heart. Jak neslavně letos obě slavná manželství dopadla, už všichni víme.

Před opětovným sblížením měl filmový Střihoruký Edward nejdřív Angelině začít telefonovat, později se setkali u kávy a následovat měla romantická večeře. Depp navíc Angelině dohodil i právničku Lauru Wasser, která se zabývala i jeho rozvodem s Heard. Podle některých zdrojů Jolie vidí Deppa dokonce jako náhradního otce jejích dětí. Pokud ovšem rozvod s Pittem celou dobu odůvodňovala jeho agresivitou a sklonem k pití alkoholu, s tímto kolegou by si zřejmě moc nepomohla. Amber o Johnnym prohlásila, že má násilnické sklony a několikrát ji prý i fyzicky napadl. Během rozvodové bitvy dokonce zveřejnila video, na kterém viditelně podnapilý Johnny pěkně vyvádí..

Reklama

Další články

Načítám