Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro modelku jsou prý jednou z nejhorších věcí při focení neopálená místa na těle. Komu nic takového nehrozí, je ale Andreja Pejic (25), která před několika dny zavítala do Miami na Floridu na veletrh moderního umění Art Basel, ale každou volnou chvilku tráví s kamarádkou a kolegyní z Ukrajiny Alinou Baikovou na pláži.

Pejic, jež platí za nejznámější transgender modelku současnosti, i její sedmadvacetiletý plážový doprovod, dbaly na to, aby jejich opálení bylo bezchybné. Alině, která má za sebou možná ještě pestřejší modelingovou kariéru než Andreja (spolupracovala se značkami Christian Dior, Hermes, Lanvin, Dolce & Gabbana, Salvatore Ferragamo, Gianfranco Ferre...), by při práci mohl maximálně trochu zavařit spodní díl bikin, který měl po stranách zbytečně pět šňůrek oproti Andrejině jedné.

Skoro by se chtělo říct, zda se Andreja nenechala velikostí a tvarem ňader své přítelkyně inspirovat, když si je v rámci operativní změny pohlaví nechávala upravovat. Nebo je snad podoba čistě náhodná?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám