Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se to až neuvěřitelné, ale podle serveru TooFab a osloveného umělce Mika Marina vyšel letošní halloweenský kostým modelky Heidi Klum (50) údajně na závratných 10 miliónů dolarů, tedy 240 miliónů korun.

Jak jsme již ve středu informovali, původem německá topmodelka si pro 17. ročník své halloweenské párty přichystala originální výstřelek, sehnala pět dívek a vytvořila si vlastní klony. Celá tahle legrace podle Marina ze studia Prosthetic Renaissance, které se postaralo o vytvoření modelčiných kopií, vyšla na 10 miliónů dolarů.

„Stálo to spoustu práce, je to jako dělat Heidi pětkrát. Nemohl jsem do toho nezapojit Mika Fontaina a dalších sedm umělců z mé společnosti." Podle něj bylo nezbytné každé z pěti dívek vytvořit speciální masku na obličej, aby se co nejvěrněji modelce podobaly. Poté následovaly paruky, jednotný make-up a styling.

Nic laciného nebyly ani kostýmy. Jen šest párů semišových kozaček Balmain vyšlo na bezmála tři sta tisíc korun. Letošní kostým Heidi tak zaručeně aspiruje na nejdražší celebrití převlek všech dob.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám