Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská hudební ikona Adele (35) poprvé otevřeně promluvila o tom, co prožívala po narození svého dítěte. Syna Angela přivedla na svět v říjnu 2012 a poté se na dlouho stáhla z veřejného života. Mateřství si ale zpočátku vůbec neužívala, naopak trpěla silnými poporodními depresemi a podle svých slov cítila, jako by udělala nejhorší rozhodnutí svého života.

Osmadvacetiletou umělkyni zpovídala redaktorka magazínu Vanity Fair Lisa Robinson a Adele byla v rozhovoru s ní nebývale sdílná. Když došlo na dotaz, zda plánují s manželem druhé dítě, dostalo se jí překvapivé odpovědi. „Moc se toho bojím. Zažívala jsem skutečně hrozné poporodní deprese, což mě vyděsilo... S nikým jsem o tom nemluvila, zdráhala jsem se.“

Nakonec ale dala na radu svého muže Simona Koneckiho a začala trávit více času s kamarádkami, které se rovněž staly matkami. „Jednoho dne jsem se kamarádce svěřila, že to vážně nesnáším a ona začala plakat a řekla, že to nesnáší taky,“ přiznala Adele, které pomohlo, že to samé prožívá i někdo jiný. Do té doby byla až příliš posedlá péčí o syna, kterému obětovala veškerý čas.

„Připadala jsem si neschopná, jako kdybych udělala nejhorší rozhodnutí ve svém životě. Pak jsem si řekla, že si musím udělat aspoň jedno odpoledne v týdnu sama pro sebe a dělat jen to, co budu chtít, bez syna,“ dodala zpěvačka s tím, že až v ten moment se jí podařilo znovu začít žít jako dřív a věnovat se i skládání písní k nové desce. Album 25 s titulní písní Hello se stalo nejlépe prodávanou deskou roku 2015.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám