Hlavní obsah
Článek

S novým albem nová image i nejlepší kondice za celou dosavadní kariéru, to je Lady Gaga (38). Americká popová diva rozjela s deskou Joanne úplně jiný koncept vystoupení, než jsme u hvězd jejího formátu zvyklí. Žádné stadióny a haly pro tisíce lidí, nýbrž mnohem komornější prostory barů a nočních podniků. Fantastické křivky pevné jako skála jsou tak určeny zrakům maximálně pár set vyvolených.

Nejoblíbenějším kouskem ve zpěvaččině šatníku jsou momentálně tyhle ultra úsporné džínové šortky, ve kterých už odzpívala několik koncertů včetně toho z minulého týdne v podniku The Satellite v losangelském Silver Lake. Jednalo se o další část jejího Dive Bar Tour k desce nazvané po její předčasně zesnulé tetě.

Gaga, jež se letos po pěti letech rozešla se snoubencem Taylorem Kinneym, do klubu dorazila v doprovodu svých tanečnic, jejichž kraťásky byly jen z o něco málo více látky než u Gagy. Přesto bylo jasně vidět, že třicetiletá umělkyně s původním jménem Stefani Joanne Angelina Germanotta oplývá momentálně ještě hezčím pozadím než ony.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám