Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se čtyřmi potomky doma se má Tori Spelling (50) už tak co otáčet, a to se navíc nyní nosí ještě s dalším potomkem v bříšku. Na herečce bylo v pondělí vidět, že ji dění okolo ní stojí spoustu sil, na nějaké úpravy zevnějšku zkrátka čas už nezbyde. Ještě horší je pro rodiče nyní, v době Halloweena, kdy se chtějí všechny děti blýsknout před vrstevníky nějakým parádním kostýmem...

Tori si tak v pondělí dopřála chvilky klidu, když vyrazila ven sama. Módně trhané džíny doplnila o vysoké boty zateplené kožíškem, zatímco vršek tvořilo jen tenké tričko s potiskem koní, pod nímž se už herečce pěkně rýsovalo kulatící se bříško.

S manželem Deanem McDermottem tak slepují nevěrou poznamenaný vztah dalším potomkem, ačkoli se netají tím, že jsou bez peněz a topí se v dluzích. Společně vychovávají devítiletého Liama, osmiletou Stellu, pětiletou Hattie a čtyřletého Finna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám