Hlavní obsah
Článek

Před pár dny dostala košem od muže, se kterým plánovala strávit zbytek života, ale na velké truchlení to rozhodně nevypadá. Mariah Carey (54) naopak obráží jeden noční podnik za druhým a spíš se zdá, jako by nabrala nový dech. Nebo že by snad použila stejného triku, jako kdysi Kate Middleton po rozchodu s princem Williamem? Mariah možná také jen dokazuje snoubenci Jamesi Packerovi, o co přichází...

Carey krátce poté, co letos v lednu dostala od australského boháče zásnubní prsten za deset miliónů dolarů, začala hubnout do svatebních šatů. Těch se sice v dohledné době zřejmě nedočká, ale štíhlé figury a opětovně nabytého sebevědomí si užívá do sytosti. Vypovídá o tom nejen její styl oblékání, ale i skutečnost, že nehodlá jen tak sedět v koutě a raději téměř každý večer vyráží do jiného klubu.

Zatímco v pátek si vybrala proslulý bar Nobu v Malibu, kam zvolila červené kožené kalhoty se sakem a krajkovou podprsenkou se šněrováním, v sobotu v minišatech vytáhla ven svého tanečníka Bryana Tanaku a dvě neznámé slečny do podniku Catch a v neděli pak byla s obrovským výstřihem spatřena v hollywoodské restauraci Au Fudge. Zda vyráží na lov, nebo se snaží zpátky přitáhnout jednoho z nejzámožnějších Australanů, si určitě zpěvačka nechá jen pro sebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám