Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prostřední ze tří dcer Bruce Willise a Demi Moore, pětadvacetiletá Scout, je zanícenou aktivistkou v poměrně nezvyklé činnosti. Je totiž jednou z nejvytrvalejších zastánkyň ‚svobody bradavkám‘ (Free The Nipple), což je v USA poměrně rozšířená kampaň podporující ženy v jejich přirozenosti, kojení na veřejnosti a možnosti chodit obnažené do půl těla a ukazovat se tak na sociálních sítích, jako to smějí muži. Na důkaz věrnosti svému ‚poslání‘ zvolila Scout letos i kostým a na halloweenskou párty se přestrojila za své mužské alter ego Scotta.

Odvážná Willis, jež už například před dvěma a půl lety polonahá brázdila ulice New Yorku, si opatřila umělý knír a huňatou bradku, vlasy sčesala do copů a na prsa si nalepila umělé ochlupení. Takhle vylepšená vyrazila v sobotu večer na párty v Los Angeles. Houština v podlaží je přitom její vlastní. Scout už pár let v této oblasti nepoužívá žiletku a opět prosazuje přirozenost.

Reklama

Další články

Načítám