Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ty tam jsou časy, kdy Tara Reid bodovala v nejrůznějších žebříčcích pánských časopisů. Přesto se zřejmě domnívá, že je stále součástí jejich erotických představ a ráda je dráždí. Na halloweenskou párty magazínu Maxim opět dorazila v kostýmu, který už příliš prostoru pro fantazii nenabízel.

Akce se uskutečnila v sobotu v noci v Los Angeles a čtyřicetiletá blondýnka, jež proslula na přelomu milénia sérií Prci, prci, prcičky a poslední roky se objevuje v béčkové záležitosti Žralokonádo, se zřejmě jako jediná vidí jako řecká bohyně.

I když by se tato tematika dala pojmout velmi vkusně, v Tařine případě tomu tak nebylo. Herečka má asi dojem, že na párty Maximu je nezbytné dorazit téměř nahá. Ze slavných pánů mohla Reid v téhle parádě obluzovat například rappera Chrise Browna, čerstvě single expřítele Jennifer Lopez Caspera Smarta či R’n’B zpěváka s přezdívkou Ne-Yo. Nikdo z nich se ale s Tarou ani nevyfotil. O společný snímek stála maximálně tak osoba v podivném kostýmu Donalda Trumpa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám