Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před rokem byla natolik štíhlá, že si ji jedna známá značka spodního prádla dokonce zvolila za svou novou tvář. První těhotenství ale nejen s její postavou, ale i celkovou vizáží pořádně zamávalo. Nenarozené dítko zpěvačky Palomy Faith bezesporu nestrádá a nastávající maminka si dopřává, co hrdlo ráčí.

Britská umělkyně známá svými bláznivými pestrobarevnými modely ani tentokrát nezklamala a na pondělní nákupy po londýnském Notting Hillu se vydala v šatech s divokým vzorem květin a papoušků. Ty opatřila ještě legínami, teniskami se zvířecím vzorem a na vrch ještě bundou s kožešinovým límcem. Igelitka nakonec celkovému dojmu snad už ani víc ublížit nemohla.

S něčím jako je make-up se momentálně interpretka hitů Upside Down, Changing či Only Love Can Hurt Like This už vůbec nezatěžuje. Otcem očekávaného miminka zpěvačky, jež bývá hlasově přirovnávaná k Amy Winehouse či Adele, bude její partner Leyman Lahcine.

Reklama

Další články

Načítám