Hlavní obsah
Článek

Po dlouhých devíti letech se Britney Spears (42) vrátila na pódium udílení hudebních cen MTV Video Music Awards se svým vystoupením a příležitost náležitě chytila za pačesy. Čtyřiatřicetiletá popová hvězda, která se momentálně může pochlubit snad nejlepší postavou za celou svou kariéru, se představila v pro tento večer speciálně připraveném kostýmu. Ten byl tak sexy, že její pánský rapující doprovod musel mít co dělat, aby nezapomněl text.

Spears si totiž svou novinku Make Me... on Sunday střihla s mladým americkým rapperem, který si říká G-Eazy. Pohledný umělec, jehož pravé jméno zní Gerald Earl Gillum, je ale profík a i žhavou choreografii, kterou na něm Britney předváděla, zvládl bez mrknutí oka. A to musel dokonce ustát i její ruku na svém klíně.

Přesto dvojice určitě netrumfla tři roky staré vystoupení Miley Cyrus a Robina Thicka na stejné události. Jejich perverzní provedení písně Blurred Lines ovšem vstoupilo do dějin a psalo se o něm ještě hodně dlouho. Britney se ovšem ke svému hudebnímu doprovodu měla i na následné after párty. Že by po dlouhé pauze od rozchodu s Justinem Timberlakem zabředla do vztahu s někým z branže?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám