Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi Justinem Bieberem (30) a jeho láskou Sofií Richie to začíná vypadat vážně. Nejenže zpěvák ustál kritiku na svou a její adresu a dál se s dcerou zpěváka Lionela Richieho vídá, ale dokonce ji vzal na dovolenou do Mexika, kde se rozhodně za své city nijak nehanbí.

Začínající modelka zpěvákovi učarovala natolik, že před dvěma týdny začal sdílet spoustu jejich společných fotek na svém Instagramu. Když se dočkal spíš negativních reakcí fanoušků, kterým zřejmě jeho nový objev nepřipadal dost atraktivní, nejdřív se pustil se svými příznivci (a mimo jiné i se svou bývalkou Selenou Gomez) do křížku a poté si pro jistotu profil s téměř 78 milióny sledujících smazal úplně. To vše je ochotný Bieber pro svou novou slečnu udělat...

Momentálně s ní tráví dovolenou v mexickém Cabo San Lucas, kde s ní slaví její osmnácté narozeniny. Teenagerku zahrnuje pozorností, nosí ji, objímá a líbá při každé možné příležitosti. Že by se snad Justin hodlal zase na nějaký čas usadit? Od dob jeho první velké lásky se Selenou totiž bylo v jeho ložnici celkem rušno, ale žádná kráska se v náruči popového miláčka dlouho neohřála.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám