Hlavní obsah
Článek

Nejznámější živoucí Ken, Američan s českými kořeny Justin Jedlica (35), a jeho dámský protějšek Pixee Fox (26) ze Stockholmu si notují. Oba se totiž netají se závislostí na plastické chirurgii, která je vyšla už na pořádný balík peněz. Zároveň ale přiznávají, že jim jejich obsese ničí vztahy.

Justinův manžel s ním vydržel jen tři roky, než došlo k rozvodu, a i Pixee říká, že její partneři nejsou schopní akceptovat její zálibu. Když jí ale dají vybrat, zda plastiky, či oni, má mladá žena jasno.

Jedlica má sice před vnadnou Švédkou devítiletý náskok, ale i tak za ním se svými sedmnácti operacemi výrazně zaostává. Pixee má například čtyřikrát zvětšovaná ňadra, liposukce či vyjmutá žebra. Většinu jí přitom hradí její mužští obdivovatelé.

To vyumělkovaný muž z Los Angeles podstoupil už neuvěřitelných 340 zákroků či kosmetických procedur. Jen nos si nechávat pětkrát předělávat. Libuje si ale i v implantátech, má je už v ramenou, hrudi, bicepsech, hýždích i na zádech.

Dvojice se poznala při natáčení jedné televizní show a hned si padla do oka, dokonce chtějí na operace chodit ve stejnou dobu, aby se spolu mohli zotavovat. Pixee tak letošní voperování implantátů do boků a pozadí podstoupí ve stejné době, kdy se půjde ‚vylepšit‘ i Justin.

Reklama

Další články

Načítám