Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnešní třicátníci si určitě dobře vybavují seriál Báječná léta, v němž hlavní hrdina Kevin Arnold (Fred Savage) po letech vzpomínal na svá školní léta a na to, jak miloval dlouhovlasou Winnie Cooperovou (Danica McKellar). Představitelce Winnie je sice dnes už jednačtyřicet, ale od posledních dílů seriálu jako by se téměř nezměnila...

Danica McKellar zavítala na středeční akci televizní stanice Hallmark, která v Beverly Hills uspořádala letní večírek za hojné účasti hereckých osobností. Nestárnoucí McKellar sáhla po elegantních šatech ke kolenům s bohatou korálkovou výšivkou, které doplnila o výrazné náušnice a velmi decentní lodičky tělové barvy. K jejímu neuvěřitelně mladistvému vzhledu přispívá nejen útlá postava, ale i buclaté tvářičky.

Maminku šestiletého syna jménem Draco už na obrazovkách příliš často nevídáme, ale i tak se jí daří držet si standard alespoň jednoho natočeného či nadabovaného filmu nebo seriálu za rok. Letos je to romantický snímek Wedding Bells, v němž s Kavanem Smithem ztvárnila hlavní roli.

Reklama

Další články

Načítám