Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Romantika v podání Pretty Woman neztrácí svůj půvab ani šestadvacet let od natočení a dámy s radostí usedají před obrazovky pokaždé, když se tato pohádka pro dospělé reprízuje, a to i když už znají dialogy téměř zpaměti. Jednu z vedlejších, ale přesto nezapomenutelných rolí zde ztvárnila i americká herečka s italskými kořeny Laura San Giacomo.

Dnes třiapadesátiletá herečka hrající prostitutku Kit - nejlepší kamarádku Vivian, která jí přihrála do cesty charizmatického a zámožného obchodníka Edwarda Lewise, není častým hostem společenských akcí.

Spatřit ji ale bylo možné na losangeleské premiéře komedie The Meddler, v níž si rovněž zahrála. Herečka, jež se později věnovala především televizní tvorbě - například seriálům Třeba mě sežer, Božská mrcha nebo dramatu Sex, lži a video, se v těsném overalu pochlubila postavou, za kterou by se nestyděly její o polovinu mladší kolegyně. Však posuďte sami...

Reklama

Další články

Načítám