Hlavní obsah
Článek

Dnes již třináctiletý Prince Michael Jackson II zvaný Blanket se po vizuální stránce vždy značně odlišoval od svých starších sourozenců Paris a Prince. Byl mnohem exotičtější a také už od dětských let nosil dlouhé vlasy. Původ jeho maminky, která se údajně jmenuje Helena, však dodnes není známý. Podívejte se na aktuální fotografie tak trochu tajemného chlapce, jenž je nejmladším synem Michaela Jacksona (†50), kterému by mohla hustou hřívu havraních vlasů závidět lecjaká dívka...

O Blanketovi se toho dosud ví nejméně ze všech tří dětí předčasně zesnulého krále popu. Ve volném čase se on i jeho starší bratr věnuje bojovému umění. V kalifornském Calabasas pravidelně dochází na hodiny karate. Osmnáctiletý Michael Joseph Jackson známý jako Prince pro změnu dává přednost brazilskému jiu jitsu.

Blanket plnil stránky světových médií už jako miminko, a to po skandálu z listopadu 2002, kdy málem vypadl ze čtvrtého patra hotelu Adlon v Berlíně. Jeho otec jej držel v náručí a mával svým fanouškům z balkonu hotelu, když se mu syn začal vysmekávat z rukou. Jackson jej naštěstí stihl chytit, ale incident ještě dlouho kritizovala média i veřejnost. Michael se za něj omluvil a označil jej za hroznou chybu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám