Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvaadvacetiletá americká modelka Karlie Kloss a její téměř jednou tak stará krajanka Eva Longoria si k sobě našly cestu díky společnému poslání v oblasti ženské krásy. Obě jsou totiž ambasadorkami jednoho velkého kosmetického gigantu. Spoustu času společně trávily převážně během nedávného filmového festivalu v Cannes, kde se spolu připravovaly na večírky a nejednu filmovou premiéru. Když se ale tyhle dvě potkají, je na ně celkem kuriózní pohled.

Výškový rozdíl 28 centimetrů by čtyřicetiletá Eva neměla šanci dohnat ani těmi nejvyššími jehlovými podpatky, a tak se o to ani nesnaží. Naopak si ze svého malého vzrůstu a krátkých nohou udělala legraci a dala vše k dobru na Instagramu.

„Proč se @karliekloss narodila s těmahle nohama a já ne!! # To není fér,“ okomentovala herečka ze Zoufalých manželek snímek, na němž si porovnává končetiny se 185 centimetrů vysokou topmodelkou. Ona sama přitom měří jen 157 centimetrů, některé údaje hovoří dokonce o pouhých 154 centimetrech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám