Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celkem patnáct finalistek s nejhezčím pozadím se dostalo až do finále brazilské soutěže o nejkrásnější zadeček. Klání s názvem Miss BumBum se odehrálo v pátek večer v Sao Paulu a účastnily se jej vítězky všech regionálních kol, která se v průběhu předešlých tří měsíců konala po celé Brazílii. Vítězkou celé soutěže se nakonec stala pětadvacetiletá Carine Felizardo, která tentokrát nebyla ‚o prsa lepší‘ než její konkurentky, ale o úplně jinou část těla.

Blonďatá vítězka získala hlavní cenu - sumu činící v přepočtu necelých 50 tisíc korun, ale soutěž je vnímána především jako prestižní záležitost. „Pozadí je v Brazílii hodně důležité a tato soutěž se bere velmi vážně. Zadeček je také jedním ze symbolů naší země,“ zaznělo rovněž z úst jedné z účastnic.

Vítězka Carine se může pochlubit skutečně výstavní 'sedínkou'. V některých částech Brazílie ale vyhrály majitelky mnohem kypřejších tvarů a pořádně kulatých zadečků. Porota měla zkrátka výběr skutečně široký...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám