Hlavní obsah
Článek

Ačkoli by Vanessa Paradis (39) mohla díky svému něžnému obličeji a drobné postavě okouzlovat svým francouzským šarmem, poslední dobou dělá spíš pravý opak. Skutečnost, že se nezdržuje líčením, se dá odpustit, ale proč se ve svém věku obléká usedleji než většina babiček, je záhadou.

Nudnost jejího šatníku by přitom zdaleka nebyla to nejhorší. Paradis dokáže nevkus svého outfitu dotáhnout k dokonalosti - například výběrem punčoch, a především bot, jako tomu bylo o víkendu. Hucule, které obula, když byla na cestě na natáčení svého posledního snímku Fading Gigolo, byly v kombinaci s neforemnými šaty divné délky odstrašujícím příkladem toho, čemu se v oblékání vyhnout obloukem.

Paradis je francouzskou herečkou, zpěvačkou a modelkou. Proslavila se už ve čtrnácti letech nazpíváním hitu Joe le taxi, a následně převážně dlouholetým vztahem s hercem Johnny Deppem (49). S ním se letos v červnu po několikaměsíčních spekulacích rozešla. Dvojice spolu má dceru Lily-Rose Melody (13) a syna Johna Christophera (10).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám