Hlavní obsah
Článek

Zbavit se několika desítek kilogramů vždy znamená smířit se s poněkud povadlejší kůží. Ovšem pokud se někomu podaří shodit rovnou 120 kilo, na postavě se vytvoří nevzhledné kožní vaky, které jsou zvlášť pro ženu skutečnou noční můrou. Čtyřiačtyřicetiletá Amanda Smith z anglického Coton in the Elms se nehodlala se vzhledem svého těla po takovém zeštíhlení smířit, a tak si visací kůži nechala chirurgicky odstranit. Jak bezvadně vypadá dnes, se můžete podívat ve fotogalerii...

Žena propadla nezdravému životnímu stylu a přejídání se hlavně po porodu syna před jedenácti lety. V roce 2009 zaplatila přes 200 tisíc za provedení bandáže žaludku, což jí zásadně změnilo život. Amandě se podařilo zhubnout neuvěřitelných 120 kilo během pouhých dvou let. Lékaři jí však následně museli odebrat bezmála metr kůže podél celého těla - vážící dalších pět kilo. Operace trvala devět hodin.

Amanda se nyní podle svých slov nemůže dočkat Vánoc, které poprvé stráví pěkně oblečená a tak, že se cítí sebejistě a dobře. Dokonce se prý poprvé ve svém životě odvážila obléct bikiny. S Amandiným vzhledem je nadmíru spokojený i její přítel Brian Minchin, který má vedle sebe dnes úplně jinou ženu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám