Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že plastická chirurgie nemusí být jen ku prospěchu, to ví každý, kdo někdy viděl zpěváka Peta Burnse, ‚kočičí ženu‘ Jocelyn Wildenstein nebo návrhářku Donatellu Versace. Zvlášť, pokud se to s operacemi přežene nebo pokud se méně movití jedinci obrátí na podezřele levné kliniky a pochybné chirurgy, je výsledek nejen nejistý, ale i zdraví nebezpečný. Důkazem je i šokující video ženy s velmi divně tvarovaným pozadím, které se nedávno objevilo na internetu.

Identita dotyčné bohužel není známa, ale jako odstrašující příklad může fungovat dokonale. Jistě totiž zaskočí každého, kdo jej zhlédne. Žena během dvaceti sekund ukáže, co s divně tvarovaným implantátem ve svém pozadí musí udělat, aby jí nevytvářelo pod kůží nehezké vystouplé kolo.

Samotná nespokojená pacienta na začátku videa říká: „Tohle je můj otáčející se implantát. Nemyslím si, že tohle má dělat. Nemělo by být možné jej otočit.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám