Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes dvaašedesátiletá Skotka Susan Boyle je právem považována za největší překvapení talentových soutěží. V roce 2009 se stala doslova senzací, když předstoupila před porotu a začala zpívat skladbu I Dreamed A Dream z muzikálu Bídníci. Susan tehdy klamala vzhledem, ale když začala zpívat, všem spadla brada... Sympatická Susan se nyní po čtrnácti letech vrátila na místo činu se stejnou písní a lidé byli z jejího vystoupení dojatí stejně jako kdysi...

Susan se stala překvapivým hostem během víkendového finále soutěže Británie má talent, během nějž rovněž prozradila, že je pro ni ctí znovu stát na pódiu, jelikož v dubnu utrpěla slabší mrtvici. Boyle zazpívala zmiňovanou píseň z muzikálu společně se zpěvačkou Lucií Jones a dočkala se ovací ve stoje od soutěžících, poroty i diváků v hledišti. Letošní ročník soutěže nakonec vyhrál norský komik Viggo Venn (33).

V roce 2009 si skromná, ale veselá a trochu prostořeká Susan získala srdce poroty i diváků. Přestože se z ní díky soutěži, v níž nakonec skončila druhá, stala přes noc hvězda, objevila se v nespočtu pořadů, působila v muzikálech, v Británii vydala nejprodávanější desku všech dob a její jmění údajně dosahuje dvaceti milionů liber, zůstala stejně skromná jako dřív.

Žije ve stejném obecním domku ve West Lothian, kde vyrůstala. Dům má daleko do luxusních sídel celebrit, ale pro Susan má nedocenitelnou sentimentální hodnotu. Místo toho, aby si našla honosnější bydlení, rozhodla se jen dům opravit a rozšířit a říká, že je důležité zůstat při zemi a ctít své kořeny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám