Hlavní obsah
Článek

Na půvabnou izraelskou rodačku Bar Refaeli (38) už si dnes mnozí asi nevzpomenou. Přitom to byla právě ona, s kým tvořil vztah proslulý hollywoodský proutník Leonardo DiCaprio (49) úplně nejdéle ze všech svých partnerek. Bývalá kráska z přehlídkových mol dává přednost rodině a jako trojnásobná maminka má jistě napilno. A navíc právě dnes slaví 38. narozeniny.

S DiCapriem se Refaeli poznala v listopadu 2005 na párty v Las Vegas, v roce 2007 společně dokonce absolvovali cestu do Izraele, kde se setkali s tehdejším prezidentem Šimonem Perézem. Téhož roku se Bar rovněž objevila na obálce prestižního plavkového vydání Sports Illustrated a řadu let se pravidelně objevovala v žebříčcích nejkrásnějších žen světa.

Krizi ve vztahu vyřešili s Leonardem v červnu 2009 rozchodem, ale následující rok se dali opět dohromady. Definitivně šli od sebe v květnu 2011. Bar nakonec našla štěstí s izraelským obchodníkem Adim Ezrou, jehož si v září 2015 i vzala. Společně vychovávají dvě dcery a syna.

Před třemi lety se ovšem u zdánlivě andělské Bar objevil i pořádný škraloup, když jí odsoudili k devíti měsícům veřejně prospěšných prací za daňové úniky, které sahaly až do doby, kdy ještě randila s oscarovým hercem. Její matka Titzi přitom jako její manažerka dopadla ještě hůř, když odešla od soudu s trestem 16 měsíců nepodmíněně. „Zaručuji vám, že už mě u soudu po této kauze neuvidíte. Lituji svých činů a ráda bych řekla, že mi bylo něco málo přes 20 let, když jsem je spáchala. Ve svém podnikání už nyní jednám úplně jinak,“ kála se tehdy modelka pro CNN.

Na Bar je ovšem sympatické, že na rozdíl od mnohých slavných dam dává přednost přirozenosti. Nejen, že odolává úpravám zevnějšku na klinikách plastické chirurgie, ale dokonce i na společenské akce mnohdy vyráží nenalíčená. Podobně jako například letos v dubnu během prezentace nové kolekce obuvi Xti v Madridu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám