Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nevěra a nový vztah Gerarda Piquého (36) nenechává lidi v klidu. Jeho lásku k o dvanáct let mladší studentce Claře Marti, s níž zahýbal své partnerce a matce dvou synů Shakiře (47), mu přeje jen málokdo. Alespoň soudě podle komentářů objevujících se pod články, kde zahraniční média píší o jejich romantické procházce po Barceloně.

Šestatřicetiletý bývalý obránce Barcelony dával jasně najevo, že se za náklonnost ke Claře nehodlá stydět ani omlouvat, když jí dal ruku okolo krku. Po ulici kráčeli se vzájemně propletenými prsty. Oba se sice snažili nevzbuzovat pozornost a sluneční brýle nesundali z očí, ale fotografy neobelstili.

Jak jsme vás informovali, Piqué to nedávno schytal i na Instagramu, kam umístil společnou fotku s Clarou, a podobně to vypadalo i v diskuzích pod články, kde jim lidé nadávali do nevěrníků či nechutných podvodníků. Lidé se obouvají i do samotné Clary, kterou označují za burger a ne steak. Mnozí si všímají i podoby mezi ní a Shakirou.

„Jen mladší verze Shakiry,“ hlásá jeden komentující a další se přidává: „On má určitě něco s mozkem, když si vybere někoho, kdo vypadá jako jeho bývalá. Nemá ale talent ani lesk, jako měla Shakira. Nerozumím té degradaci.“ Jiný si už vůbec nebere servítky: „Má ona vůbec hřeben? Vždycky vypadá jako špína.“

„Muž, který podvedl jednou, to udělá znovu a znovu, až přijde správný čas. Hodně štěstí,“ předvídá kdosi a další se přidává v podobném duchu: „Tohle nevydrží. Vadný základ.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám