Hlavní obsah
Článek

Ani čas strávený léčbou v rukou odborníků zatím nedokázal u Demi Moore (61) zmírnit žal po jejím manželovi Ashtonu Kutcherovi (46). Podle posledních zpráv jí na něm stále záleží a dokonce by jej chtěla zpátky. Jeho nový vztah se scénáristou Lorene Scafariou si prý nepřipouští. Nechá ji však v klidu i to, že u Kutchera v jeho luxusním domě v Hollywoodu strávila noc jedna z nejsvůdnějších žen poslední doby Rihanna (36)? Ta byla spatřena, jak jeho dům opouští v ranních hodinách a přítomnost paparazzi ji evidentně nemile zaskočila.

Zpěvačka údajně do hercova luxusního domu, který je v současnosti na prodej za 180 miliónů korun, přišla večer a odcházela až kolem 4. hodiny ráno. Ačkoli se na nemovitost nedávno přišel jako zájemce o koupi podívat i zpěvák Justin Bieber (30), tato noční hodina se zdá být na oficiální prohlídku domu poněkud netradiční.

Možná, že se dvojice jen přátelsky rozpovídala o skandálech z jejich soukromí, které je spojují. A že si měli o čem povídat, je více než jasné. Není to tak dlouho, co média propírala Kutcherovy nevěry a Rihannin překvapivý návrat k jejímu násilnickému expříteli Chrisi Brownovi (22), i když se údajně jednalo pouze o spolupráci na písni.

Pokud si však Ashton s Rihannou něco začnou, je jasné, že se stanou jedním z nejostřeji sledovaných slavných párů na světě, což by na psychiku Demi Moore mohlo mít fatální dopad.

Reklama

Další články

Načítám