Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za svůj vzhled se Anna Slováčková (28) rozhodně stydět nemusí, přesto o sobě často pochybuje. Dcera někdejšího sex symbolu Dády Patrasové (67) dokonce přiznala, že se občas obává kritiky týkající se jejího zevnějšku.

„Tady jsem se třeba bála, abych nebyla moc provokativní. Aby třeba někdo nemohl říct, že jsem zmalovaná jak opice. Na druhou stranu, když jsem sem dala fotku bez jakéhokoliv make-upu, tak jsem byla zase nemocná, vyčerpaná a nepečující o sebe,“ postěžovala si něžná blondýnka na Instagramu u profesionální fotky v plavkách.

Dnes už se naučila mít ráda sama sebe i se svými nedostatky. Bývaly však doby, kdy to tak zdaleka neměla. „Než jsem si všechny tyhle věci uvědomila (a pořád na tom musím ještě hodně pracovat), prošla jsem si tolika stavy na dně, kdy jsem před zrcadlem brečela, nechtěla jsem vylézt na pódium, nevzala jsem si kraťasy, nechodila v plavkách, nevyšla ven nenalíčená,“ svěřila se zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám