Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Zemánková (37) je šťastná po boku Felixe Slováčka mladšího. S ním vychovává jejich společného syna Rafaela, který oslaví v srpnu druhé narozeniny. Proto nás zajímalo, zdali je v plánu i další potomek.

„Mám teď období, kdy mám hodně práce, takže zatím druhé dítě neplánujeme, a kdyby to přišlo, tak se tomu rozhodně bránit nebudeme,“ svěřila Míša, která aktuálně zkouší nový muzikál Trhák v Divadle Broadway. I přes práci, do které již naskočila, ale plánuje dovolenou.

„Právě se chystáme na čtyři dny na hauseboat, jedu s Fíkem a mou kamarádkou. Pak letíme do Turecka s Aničkou, Felixem, jeho synem Felínkem a našim Fíkem, tam strávíme 14 dní, tak na to se moc těšíme. Musím se přiznat, že tam budu trochu i pracovat, protože píšu scénář k divadelnímu vystoupení pro studenty herectví, které učím,“ práskla nám půvabná Michaela.

Letní volné dny také tráví rodina také s Dagmar Patrasovou (67), která je navštěvuje kdykoli jí to pracovní diář dovolí. „Pár dní také strávím na chalupě v jižních Čechách s mojí rodinou, jsme takoví trochu „hujerovi“, je nás totiž asi stopadesát a samé ženské, takže Fík tam asi bude jediný chlap. A od srpna se opět zkouší Trhák, což bude asi náročné, ale díky mojí mamce, která hlídá, to snad všechno zvládneme a navíc s Radkem Balašem spolupracuji moc ráda,“ sdělila Zemánková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám