Hlavní obsah
Článek

Konečně se odvážil mezi lidi. Herec Jiří Pomeje (†54), který se donedávna urputně schovával před veřejností, vyrazil po léčbě rakoviny poprvé do společnosti. Spolu se svým kamarádem a mecenášem Pavlem Páskem, který mu v je v těžkých chvílích a po rozchodu s manželkou Andreou (35) po boku, si nenechal ujít 1. narozeniny casina ve Vestci.

„Dorazil jsem s Pavlem, byl jsem také pozvaný, tak jsem si řekl, že půjdu s ním,“ svěřil herec, který přišel na akci s odhaleným krkem a nedělalo mu problém ukázat přítomným svého slavíka, se kterým se snaží po operaci a ztrátě hrtanu sžít.

„Jsem ve společnosti po dlouhé době, myslím, že tak po roce, je to zvláštní pocit,“ svěřil Super.cz Pomeje. Než se v casinu rozkoukal, postával vedle svého kamaráda a příliš vesele se netvářil. Vše se změnilo, když u jednoho ze stolů uviděl své kamarády z branže. Setkání s Jiřím Krampolem (85) Pomejemu udělalo viditelně velkou radost a kamarádka Dáda Patrasová (67) u přivítání nelenila a vlepila herci velkou pusu.

Na večírku se ale herec příliš dlouho nezdržel. Podle svých slov snaží totiž alkoholu vyhýbat. „Přestal jsem pít tvrdý alkohol i víno. Občas si dám pivo,“ tvrdí Jirka, který se při odchodu zastavil na chvíli na baru. Zda si dal jen colu, nebo něco tvrdšího, ví ale jen o sám.

Reklama

Další články

Načítám