Hlavní obsah
Článek

Jednou z nových postav Ordinace je dcera Dády Patrasové (67) a Felixe Slováčka (80) Anna Slováčková (28). Tu jsme dřív znali spíš z muzikálových rolí, s její účastí v Tváři ale přišel zlom. A s ním i nabídka seriálové role zdravotní sestry. „Ta nabídka mě moc potěšila a dodneška tomu vlastně nemůžu uvěřit,“ říká Anička.

Na tu jsou oba rodiče jistě pyšní, herečka ale přiznala, že na nějaká pochvalná gesta se u nich v rodině nehraje. „Naši byli určitě rádi, ale oni naše (Annin bratr Felix Slováček mladší je herec a muzikant - pozn.) úspěchy moc nekomentují. Hrdost nedávají moc najevo. To si pak v jejich rozhovorech spíš přečtu, že jsou pyšní, ale do očí nám to neříkají, moc nás nechválí,“ svěřila Slováčková.

S mámou se prý o herectví ani bavit nechce, přitom Dáda není jen zpěvačka dětských písniček. Takže právě proto? „To by byla debata na čtyři hodiny a já si na to chci přicházet sama a rady dostávat tady od kolegů a režisérů. Mamka u toho není, neví, jak to tu chodí, a já jí nechci ukazovat scénáře, aby byla překvapená, co bude v televizi,“ říká blondýnka, která je z televizní role zatím trochu vyjukaná.

„Je tu víc obrazů, a když se přeřeknu nebo mi něco vypadne, cítím se jako největší looser a chce se mi brečet. Nechci někoho zdržovat, ale občas se kvůli mně musí jet znova. Taky mám doslova noční můru z toho, že někdy zapomenu přijít na natáčení,“ povyprávěla herečka.

Reklama

Další články

Načítám