Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Syn Dagmar Patrasové (67) a Felixe Slováčka (80), muzikant Felix Slováček mladší, je otcem dvou synů. Vztah s maminkou prvního z nich, dalšího Felixe v rodině, se rozpadl, se současnou partnerkou Michaelou Zemánkovou, která je matkou jeho druhého syna Rafaela, by se rád oženil. Ještě na to ale šetří.

Proto také Felixe můžeme potkat na mnoha tuzemských akcích, kde vystupuje. Hraje na saxofon a zpívá. Výjimkou nebylo soustředění Muže roku, na němž jsme si s ním povídali. "Rafaelovi teď bude rok. Vypadá to, že bude spíš po rodině Míši pořádně vysoký, jako její tatínek. Co ho bude bavit, je ještě ve hvězdách. Felix hudební vlohy určitě má. Intonuje, zpívá, od tří let hrál na bicí, ale teď mu bude šest a spíš ho baví fotbal," vyprávěl nám o svých potomcích.

Felix má v plánu se v dohledné době oženit. Sice nechce monstrózní svatbu, ale přece jen na ni musí ušetřit. Svatbu by podle starých pravidel měl platit otec nevěsty, to ovšem v tomhle případě nejde, protože Míšin tatínek už je po smrti. A na svého otce se mladý Felix obracet s prosbou o pomoc nechce. "To si radši odpustíme drahé dovolené a budu víc vystupovat, abych ji zaplatil sám," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám