Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Dáda Patrasová (67) chytá bronz na dovolené v italské Kalábrii. A soudě podle fotek, kterými zásobuje svůj instagramový účet, si prosluněné dny u moře nadmíru užívá!

A to dokonce tak, že se ani po šedesátce nestydí ukázat své tělo v bikinách. Dáda se nechala zvěčnit zepředu i zezadu, a tak potěšila jak příznivce horních tělesných partií, tak muže, kteří se ženám rádi dívají na zadeček.

Dáda samozřejmě nemá postavu modelky a je si určitě vědoma svých nedostatků, ale za odvahu jí tleskáme! Na svůj věk totiž nevypadá vůbec špatně a leckteré i mladší ženy by si podobné foto vůbec nemohly dovolit.

A fanoušci na sociální síti nešetří pochvalami. „Dádo, musím smeknout, vypadáte fakt dobře,“ zněl jeden z mnoha komentářů. „Dáda je krásná v každém věku. Alespoň já to tak vidím,“ přidal se další.

Pochvaly se věrná parťačka žížaly Jůlie dočkala i od partnerky svého syna Felixe Michaely Zemánkové. „Můj syn má ale krásnou babičku. A spousta mých vrstevnic může tiše závidět,“ vysekla své budoucí tchyni poklonu maminka Dádina vnoučka Rafaela Slavomíra.

Uvidíme, co si někdejší herecký sexsymbol připraví pro fanoušky příště. Svůdná Manuela ve filmu Vrchní, prchni! to sice není, ale o početnou základnu příznivců určitě nemá nouzi.

Líbí se vám Dáda Patrasová v plavkách?
Ano, sluší jí to
74,7 %
Ne, vůbec se mi nelíbí
25,3 %
Celkem hlasovalo 7894 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám