Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Období plné radosti prožívá aktuálně Felix Slováček Junior. Nejenže se mu daří v pracovní rovině, ale radost mu dělá i rodina. Chvíle plné radosti prožívá hudebník se svým osmiměsíčním synkem, kterého má s partnerkou Michaelou Zemánkovou. „Roli tatínka si moc užívám. Můj mladší syn je usměvavý miláček,” svěřil se nám Felix na vůbec prvním setkání protagonistů nové verze muzikálu Krysař.

Pro Felixe je to již druhé dítě, a tak měl s péčí o miminko již zkušenosti. „Zvládám veškerou péči, kterou si dovedete představit. Přebalím, krmím, uspávám,” řekl hrdý otec, kterému se ale i v domácnosti s malým capartem dostává prostoru k relaxaci: „Naštěstí moje partnerka Míša je okouzlena malým a zvládá všechno levou zadní sama, tak mám možnost se taky dobře vyspat.”

Starší syn Felix Antonín, kterého má hudebník z předchozího vztahu, prý kupodivu na sourozence nežárlí. Nejmladšího člena rodiny si prý užívá i babička Dáda Patrasová (67). „Často ji navštěvujeme nebo ona jezdí na návštěvu k nám. Spíš je to mazlící babička než hlídací,” podotkl Felix.

Hudebníkovi se daří i v pracovní rovině. Kromě toho, že ho čeká koncertování v Ústí nad Labem a v červnu bude dirigovat koncert s americkými hudebníky v Mariánských Lázních, tak získal roli v obnoveném zpracování zmíněného muzikálu Krysař. „Když jsem se dozvěděl, že bych v tomto kultovním představení mohl hrát, tak jsem byl šťastnej,” řekl Slováček, který přiznává, že byl pozván na konkurz díky svému známému jménu, ale sám musel potvrdit, že má talent.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám