Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a moderátorka dětských pořadů Dáda Patrasová už oslavila rok v klubu šedesátnic. Zatímco zejména v osmdesátých letech vstupovala silnějšímu pohlaví do snů a patřila k sexsymbolům své doby, dnes už v babičkovském věku na své nejlepší role jen s úsměvem vzpomíná.

Čas zkrátka nezastaví ani sexbomba Manuela z Vrchní, Prchni!, Xenie z pohádkového klenotu Arabela či Emilia Fernandez alias Káťa Jandová z legendárních Návštěvníků.

Samozřejmě nesmíme zapomenout ani na to, že Dáda patří k oblíbeným dětským hrdinkám. S růžovou žížalou Jůlií ostatně baví dětskou generaci dodnes.

Co se týče posledních let, Dáda (67) se neváhala zvěčnit v plavkách a několikrát překvapila v celkem odvážných modelech. Jindy zas módní stráž musela jen kroutit hlavou nad tím, co to Dáda vyhrabala ve svém šatníku za hrůzy, ale to se občas stane úplně každé celebritě, Dádu nevyjímaje.

V posledních letech musela populární herečka skousnout i nevěru svého manžela Felixe Slováčka, jenž se na stará kolena zamiloval do mladé umělkyně Lucie Gelemové. Ani Dáda ovšem nezůstala na ocet a randí s italským hřebcem Vitem. Na proměny Dády Patrasové se podívejte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám