Hlavní obsah
Článek

Agáta Prachařová (38) čeká miminko, což se už pozitivně projevuje na velikosti jejích ňader. Hluboké dekolty tak modelce ve čtvrtém měsíci těhotenství moc sluší a pánové rázem nevědí, kam směřovat své pohledy.

Nejinak tomu bylo i na natáčení nového klipu kapely The Tap Tap, nesoucí název Noha na kolejích, což je parafráze na píseň Wabiho Daňka Rosa na kolejích.

Těhotná Agáta zvládla strávit celý den v nadýchaných svatebních šatech s hlubokým výstřihem. Přestože ji, jak sama tvrdila, sužovala pořádná nevolnost, zvládla celodenní natáčení bez problémů. Společně s kolegy přitom odolávala studiovým živlům od umělého sněhu a větru až po déšť.

Agáta v klipu mimo jiné účinkovala s Dádou Patrasovou (67), jež s sebou vzala i svou věrnou (na rozdíl od manžela Felixe) souputnici, žížalu Jůlii.

Natáčení pro Dádu bylo náročnější než obvykle, protože se ráno dozvěděla o nečekaném úmrtí své milované kočky, což jí na náladě pochopitelně nepřidalo.

Celý klip k písni Noha na kolejích byl pojat jako nadsázka, kdy třeba svatební večeře měla připomínat tu "Poslední". The Tap Tap loni vydali novou desku i knihu, která shrnuje dvacet let jejich působení a přináší různé informace ze zákulisí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám